Brezplačen posvet s strokovnjakom in 6-mesečna brezplačna uporaba storitve i-Računi (Genis)

Člani

20. April 2021

Brezplačen posvet s strokovnjakom in 6-mesečna brezplačna uporaba storitve i-Računi (Genis)

Brezplačen posvet s strokovnjakom in 6-mesečna brezplačna uporaba storitve i-Računi (Genis) V podjetju Genis se zavedajo, da so številni nasveti na mestu, vendar imajo podjetja izziv, kje začeti glede na njihovo organizacijo in njihovo trenutno stanje. Zato poleg kratkih nasvetov v prilogi nudijo pomoč članom SBC v obliki brezplačnega posveta z njihovim strokovnjakom na sistemskem področju in področju varnosti. Za uskladitev temina na daljavo se obrnite na solidarnost@genis.si, kjer se lahko že vnaprej pošljejo tudi področja in vprašanja.

V okviru solidarnosti dodatno ponujajo 6-mesečno brezplačno uporabo storitve i-Računi za izdajo elektronskih računov (e-Slog format, povezava na UJP) na katerikoli mesečni paket (LIST, VEJA, DEBLO) s kodo SOLIDARNOST.

Za več informacij se obrnete na info@i-racuni.si ali takoj pričnete z uporabo na spletnem naslovu : http://www.i-racuni.si.

 

Ponudba

POSEBNA PONUDBA (KORONAVIRUS): Ponudba za člane SBC — brezplačen posvet s strokovnjakom in 6-mesečna brezplačna uporaba storitve i-Računi (Genis)

Kontakt

VEČ INFORMACIJ:

—  info@i-racuni.si
— lahko pa tudi takoj pričnete z uporabo na spletnem naslovu : http://www.i-racuni.si.

 

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano
To spletno mesto varuje Google reCAPTCHA in veljata Politika zasebnosti in Pogoji storitve.