30-letna zgodba o uspehu: Od majhne prodajalne do 200 zaposlenih

Člani

29. April 2021

30-letna zgodba o uspehu: Od majhne prodajalne do 200 zaposlenih

30-letna zgodba o uspehu: Od majhne prodajalne do 200 zaposlenih

Družinsko podjetje SAM, eden najuspešnejših ponudnikov gradbeno-tehničnega materiala pri nas, letos praznuje 30 let. Marca 1991 so začeli s prodajalno materiala v Domžalah, danes imajo prek 200 zaposlenih in 10 poslovnih enot po Sloveniji. Član SBC je odličen primer družinskega podjetja, ki je v treh desetletjih raslo na zdravih temeljih, s trdim delom in predanostjo.

Vrata prve trgovine podjetja SAM d.o.o. (član SBC – Kluba slovenskih podjetnikov) je Anton Sedeljšak odprl marca 1991 v Domžalah. Kupcem, tako obrtnikom kot drugim, je ponujal gradbeni material.

Z leti je SAM ponudbo razširil in nadgradil. Danes lahko v njihovih prodajnih centrih po Sloveniji poleg gradbenega materiala kupite orodje, železnino, keramiko, vodovodni in elektromaterial, barve in fasade ter izdelke za vrt in dom.

SAM ima danes več kot 200 zaposlenih in 10 poslovnih enot po Sloveniji. Poleg Ljubljane še v več drugih krajih v osrednji in vzhodni Sloveniji. Marca lani so odprli tudi spletno trgovino, ki jo dopolnjuje z dostavo kupljenih kosov kupcem.

Uporabne storitve in nasveti za dom in vrt

Poleg prodajnega programa ponujajo tudi nabor uporabnih storitev za gradnjo in opremljanje doma. Denimo 3D izris kopalnice, mešanje barv ter železokrivnico in razrez železa.

Vodila, ki so jih pripeljala do uspeha

»Spoštujemo sodelavce, kupce, dobavitelje in poslovne partnerje, ki sodelujejo z našo družbo. Smo dostopni, pošteni in odgovorni. Smo zanesljiv partner in dajemo samo tiste obljube, ki jih lahko izpolnimo. Zaposlene spodbujamo, da se dodatno izobražujejo in pridobivajo nova znanja za obvladovanje svojih del in nalog,« o vodilih pri vodenju in upravljanju podjetja pravita lastnika Anton in Milena Sedeljšak.

Podjetju SAM čestitamo za 30-letno poslovno uspešnost in razvoj v prepoznavno slovensko družinsko podjetje!

Fotozgodba: Kako je raslo podjetje SAM

 

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano