Lunos in Milan Kuster prejela mednarodni priznanji za izvrstno delo

Člani

18. December 2020

Lunos in Milan Kuster prejela mednarodni priznanji za izvrstno delo

Lunos in Milan Kuster prejela mednarodni priznanji za izvrstno delo

»Zaradi uspešnosti in učinkovitosti, vizije in vodstva, inovativnosti, ustvarjalnosti, strokovnosti, izjemnih vodstvenih sposobnosti, poslovne etike in družbene odgovornost v letu 2020.« Tako je podelitev nagrade članu SBC Milanu Kusterju, direktorju podjetja Lunos, utemeljila skupščina European Business Assembly iz Oxforda.

Član SBC, podjetje Lunos, ki je specializirano za decentralizirane prezračevalne sisteme, je pred dnevi prejel dve pomembni priznanji, ki potrjujeta kakovostno delo: priznanje združenja Europe Business Assembly iz Oxforda in priznanje The BIZZ Awards iz Houstona. 

Europe Business Association (EBA) iz britanskega Oxforda je Lunosu podelila priznanje za najboljše podjetje (Best Enterprise), direktorju Milanu Kusterju pa priznanje za menedžerja leta (Best Manager of the Year).

»Zaradi uspešnosti in učinkovitosti, vizije in vodstva, inovativnosti, ustvarjalnosti, strokovnosti, izjemnih vodstvenih sposobnosti, poslovne etike in družbene odgovornost v letu 2020,« je v obrazložitvi odločitve za podelitev nagrado Milanu Kusterju zapisala skupščina EBA.  Nagrado za menedžerja leta v EBA vsako leto podelijo izvršnim direktorjem, lastnikom podjetij in menedžerjem, ki so z vodenjem prispevali k uspehu svojih podjetij in k zagotavljanju visokokakovostnih storitev za zaposlene in stranke. https://www.youtube.com/watch?v=aIGmrtCgdoE

Lunos je prejel tudi priznanje The BIZZ Awards, ki ga podeljujejo v ameriškem Houstonu: tega sta poleg podjetja prejela tudi Milan in Damjana Kuster. ki vodita Lunos. Komite BIZZ Awards je prepričala odličnost njunega vodenja.

Obe podelitvi priznanj sta zaradi trenutnih razmer potekali prek spleta.

Čestitamo za potrditev kakovostnega dela!  

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano