(webinar s Tanjo Skaza) Vrednote, poslanstvo in vizija v družinskih podjetjih

Izbrani nasveti

05. November 2020

(webinar s Tanjo Skaza) Vrednote, poslanstvo in vizija v družinskih podjetjih

(webinar s Tanjo Skaza) Vrednote, poslanstvo in vizija v družinskih podjetjih

Tanja Skaza člane SBC vabi na webinar predavanje za družinska podjetja na temo vrednot, poslanstva in vizije, ki bo v sredo, 11. novembra, ob 11. uri. Predavanje bo v središče postavilo vrednote, poslanstvo in vizijo ter orodja na področjih, ki so ključna za napredek in rast podjetij: kadrovsko, procesno, projektno, produktno in področje dodane vrednosti. »Večina družinskih podjetjih je nastala, ker ste podjetniki želeli živeti svobodno, ste zelo odgovorni, pogumno naredili ta korak in verjeli v to, kar počnete,« poudarja Tanja Skaza, ki ima 22 let vodstvenih izkušenj, danes pa v podjetju Skaza deluje kot solastnica, večji del časa pa namenja prenosu izkušenj in znanja na lastnike podjetij. Podjetje Skaza je pod vodstvom Tanje Skaza v 14 letih izvedlo preobrazbo iz proizvodnega v družbeno-okoljsko podjetje.

O webinarju: komu je namenjen, glavni poudarki, kaj boste odnesli

Potencialnim in obstoječim naslednikom družinskih podjetij, menedžerjem in  zaposlenim v družinskem podjetju. Na webinarju se bo Tanja Skaza dotaknila najpomembnejših dejstev uspešnih, perspektivnih podjetij:

  • Zakaj so pomembne vrednote, poslanstvo in vizija?  73 % predavanj, izobraževanj v tujini je na to temo.
  • Zakaj je bistvenega pomena kompatibilna in strokovna ekipa?
  • Predaja nalog in odgovornosti zaposlenim.
  • Od procesov do kazalnikov in prave strategije.
  • Priložnosti znotraj podjetja, ki jih ne vidimo.
PROGRAM WEBINARJA - Datum webinarja: torek, 11. november 2020 - Čas: 11.00-12.30 - Način izvedbe: 100 % online - Prijava: na tej povezavi ali po mailu: info@tanjaskaza.si - Rok za prijave: 10. november 2020 Webinar bo potekal v varnem okolju, kjer se obiskovalci med seboj ne bodo videli. Vprašanja bodo lahko obiskovalci zastavljali anonimno neposredno predavateljici ali javno, tako da bo bodo vidna ostalim prisotnim. Dan pred webinarjem boste prijavljeni na mail prejeli povezavo za priklop na dogodek (11. november ob 10.58). - Prijavnina: za člane SBC brezplačno Več informacij na tej povezavi.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano