(ne zamudite) Trendi in dobre prakse za kibernetsko varnost in zanesljivost omrežij

Izbrani nasveti

09. November 2020

(ne zamudite) Trendi in dobre prakse za kibernetsko varnost in zanesljivost omrežij

(ne zamudite) Trendi in dobre prakse za kibernetsko varnost in zanesljivost omrežij

Želite vedeti, kateri so trendi, dobre prakse in priporočila za kibernetsko varnost, neprekinjeno poslovanje in zanesljivost omrežij? Odgovore lahko dobiti na 22. Tehnološki konferenci Rešitve za novo ero, ki bo v organizaciji podjetja Smart Com, specialista za napredne in varne komunikacijske tehnologije, potekala med 24. in 26. novembrom v digitalni obliki na tej povezavi. Smart Com k udeležbi vabi člane SBC, prijava je brezplačna! Letošnje leto je posebno, zato bo takšna tudi 22. Tehnološka konferenca Smart Com, napovedujejo v podjetju. Konferenco so preselili v online svet in jo razširili na tridnevni dogodek, ki bo potekal od 24. do 26. novembra 2020. Vsak dan bo namenjen določeni programski liniji:.

  • Torek, 24. 11. 2020: Kibernetska varnost s poudarkom na pristopih za odziv na čedalje zahtevnejše varnostne grožnje v poslovnih sistemih.
  • Sreda, 25. 11. 2020: Poslovno kritični sistemi (ICS) s poudarkom na zlivanju IT in OT omrežij ter različnih tehnologij omrežnih in varnostnih rešitev v industrijskih-proizvodnih okoljih in kritični infrastrukturi ter
  • Četrtek, 26. 11. 2020: Omrežne tehnologije s poudarkom na novi dimenziji omrežij — integraciji novih tehnoloških rešitev z vpeljano umetno inteligenco (in strojnim učenjem).

Program konference je dostopen na tej povezavi.

Na dogodek se lahko člani SBC brezplačno prijavite na tej povezavi.

Domačii in tuji strokovnjaki, dobre prakse ... Strokovnjakom iz podjetja Smart Com se bodo pridružili vabljeni domači in tuji strokovnjaki, primere dobrih praks pri uvajanju rešitev pa bodo delili predstavniki podjetij Gorenje d. d., Kontrola zračnega prometa in Splošna bolnišnica Celje.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano