Creatim je zmagovalec mednarodnega natečaja za turistični portal Črne Gore

Člani

06. Oktober 2020

Creatim je zmagovalec mednarodnega natečaja za turistični portal Črne Gore

Creatim je zmagovalec mednarodnega natečaja za turistični portal Črne Gore

Podjetje Creatim je na mednarodnem natečaju za prenovo turističnega portala Črne gore v konkurenci več kot 20 agencij iz jugovzhodne Evrope ponudilo rešitev, ki je najbolj prepričala.  Črna Gora se je odločila prevetriti svojo spletno podobo. Na vabljenem natečaju za novi turistični portal je sodelovalo več kot 20 agencij iz jugovzhodne Evrope, med njimi tudi podjetje Creatim, član SBC - Kluba slovenskih podjetnikov. Creatim jo je prepričal z izdelanim pristopom in celovitostjo storitve. Novi portal bo Creatim razvijal v okviru strateške pobude Due Mari, ki pod okriljem EU vzpostavlja pogoje za razvoj trajnostnega turizma v jonsko-jadranski regiji s pomočjo naprednih tehnologij. Pri pobudi sodelujejo Italija, Črna Gora in Albanija.

Kaj bo ponudila Creatimova rešitev?

Bodoči portal bo moral biti konkurenčen na globalnem trgu, kjer je v pogojih epidemije covid-19 bitka za turiste vedno trša. Obiskovalcem bo postregel z vrhunsko uporabniško izkušnjo, uredniški ekipi pa omogočil učinkovito delo. Hkrati bo moral upoštevati interese številnih drugih deležnikov: države, ponudnikov turističnih storitev, lokalnih skupnosti, nevladnih organizacij in tako naprej. Creatim že ima izkušnje s podobnimi projekti v  Sloveniji in Azerbajdžanu in za svoje delo prejel številne nagrade. »Pridobili smo specifična znanja s področja destinacijskega marketinga, ki so v svetu vedno bolj iskana,« ugotavlja Andrej Perc, lastnik agencije in član SBC - Kluba slovenskih podjetnikov. »Izzivov na takšnih projektih ne manjka. Potrebno se je poenotiti glede ciljev in poskrbeti, da imajo vsi vpleteni isto predstavo o končnem rezultatu.«

O Creatimu

Creatim je vodilna agencija s področja uporabniške izkušnje in digitalnega marketinga. Z lastno razvojno ekipo razvija spletne rešitve, ki naročnikom optimizirajo poslovanje in pospešujejo prodajo.

Creatimu čestitamo za poslovni uspeh!

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano