(webinar) Kako z mobilno aplikacijo upravljate in beležite delovni čas zaposlenih?

Izbrani nasveti

28. September 2020

(webinar) Kako z mobilno aplikacijo upravljate in beležite delovni čas zaposlenih?

(webinar) Kako z mobilno aplikacijo upravljate in beležite delovni čas zaposlenih?

Mobilna aplikacija za registracijo in upravljanje delovnega časa je lahko zelo priročno orodje za enostavno in hitro beleženje delovnega časa, beleženje prisotnosti, najavo odsotnosti in druge evidence, ki so povezane z delovnimi procesi. Več o tem lahko izveste na brezplačnem webinarju podjetja Četrta pot, ki bo v četrtek, 1. oktobra 2020.  Mobilno upravljanje delovnega časa je letos zaradi čedalje bolj razširjenega dela od doma pridobilo na veljavi in uporabnosti. Zaposlenim omogoča, da se samooskrbijo in sodelujejo v delovnih procesih tudi zunaj primarnega delovnega okolja — doma, na terenu, na službeni poti ... Mobilna aplikacija za registracijo in upravljanje delovnega časa je lahko zelo uporabno orodje za enostavno in hitro beleženje delovnega časa, najavo odsotnosti, beleženje prisotnosti in odsotnosti, odobritve ali zavrnitve vlog za odsotnosti, pregled stanja ur in dopusta.

Takšno aplikacijo omogočajo v članu SBC, podjetju Četrta pot. Kako taka aplikacija deluje, katera področja znotraj delovnih procesov pokriva, kakšni so pogoji namestitve in uporabe, boste v četrtek, 1. oktobra ob 13. uri spoznali na webinarju podjetja Četrta pot z naslovom Pametni telefon kot medij za upravljanje delovnega časa.
 
 
Predavala bosta: - Mojca Hafner Jereb, produktna vodja za registracije delovnega časa, in - Simon Posnjak, namestnik direktorja oddelka za razvoj sistemske programske opreme v podjetju Četrta pot. Predavatelja bosta odgovarjala tudi na vprašanja udeležencev. Prijava je obvezna, udeležba pa brezplačna. Prijavite se lahko na tej spletni povezavi. Iz podjetja Četrta pot sporočajo, da bodo vsem prijavljenim na webinar omogočili sodelovanje v žrebu za brezplačno namestitev in 6-mesečno uporabo mobilne aplikacije KADRIS 4M.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano