»Ko sva videla seznam članov, nisva mogla verjeti …«

Člani

18. September 2020

»Ko sva videla seznam članov, nisva mogla verjeti …«

»Ko sva videla seznam članov, nisva mogla verjeti …«

Luka Železnik je za SBC prvič slišal, ko je bil še študent. S prijateljem Dejanom Kobalom sta zasledila predavanje o »nekem novem poslovnem klubu«. Ko sta videla seznam članov, nista mogla verjeti, kako ugledni, poznani in pomembni ljudje so bili na njem. Železnik si je rekel, da bo nekoč tudi sam član tega kluba. 

Njuno podjetje TNG oprema je lani postalo član SBC Mladih, nedavno pa je po zaslugi odličnih poslovnih rezultatov in izjemne rasti prešlo med polnopravne člane SBC, ki povezuje najboljše podjetnike v Sloveniji. 

Luka Železnik in Dejan Kobal sta sežansko podjetje TNG oprema, ki proizvaja izdelke pod blagovno znamko KingsBox, ustanovila leta 2015. 25-letnika sta začela v garaži. In to dobesedno, v prostoru, velikem 30 kvadratnih metrov. Bila sta brez denarja in poznanstev, imela pa sta močno voljo in željo po osebnem in poslovnem napredku.

Pisalo se je leto 2014. Z Dejan Kobalom sva še kot študenta zasledila predavanje o »nekem novem poslovnem klubu«, pa...

Posted by Luka Železnik on Thursday, September 17, 2020

KingsBox je danes eden izmed največjih ponudnikov športne opreme v Italiji, Nemčiji, Avstriji, Sloveniji, na Hrvaškem, v Turčiji, Združenih Arabskih Emiratih in v Kuvajtu. Izdelujejo športno opremo po meri, olimpijske palice in kolute, naprave za moč, naprave in artikle za kondicijsko vadbo, blazine, podlage in druge kose in naprave za telesno vadbo.

Vsak mesec 9 novih izdelkov

Opremo prodajajo v 23 različnih državah, lani so je prodali skoraj 50 tisoč kosov, pri tem pa izpolnili zadani cilj: vsak mesec so predstavili 9 novih izdelkov. »Inovacije so naše glavno gonilo, s katerim želimo strankam sporočiti, da se pri nas ne ustrašimo nobenega izziva«, pravijo v podjetju. 

Podjetje ima danes 22 zaposlenih. Medse vabijo najboljše kadre, ki so hkrati ljubitelji športne niše, v kateri deluje podjetje. V zadovoljstvo zaposlenih vlagajo veliko, tako v njihovo dobro počutje, izobraževanje kot v zdravje na delovnem mestu. Podjetje TNG oprema je lani postalo član SBC Mladih, pred kratkim pa je po zaslugi odličnih poslovnih rezultatov in izjemne rasti prešlo med polnopravne člane SBC, ki povezuje najboljše podjetnike v Sloveniji.

Podjetju TNG oprema čestitamo za poslovno odličnost in sprejem v polnopravno članstvo SBC!

 

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano
To spletno mesto varuje Google reCAPTCHA in veljata Politika zasebnosti in Pogoji storitve.