Švicarji članu SBC podelili pet zvezdic kakovosti

Člani

24. Avgust 2020

Švicarji članu SBC podelili pet zvezdic kakovosti

Švicarji članu SBC podelili pet zvezdic kakovosti

V podjetju AJM okna-vrata-senčila, enem od največjih slovenskih proizvajalcev stavbnega pohištva in članu SBC - Kluba slovenskih podjetnikov, so že drugič postali prejemnik prestižnega certifikata kakovosti QUDAL — QUality meDAL, ki ga podeljuje mednarodna organizacija ICERTIAS. Da v podjetju AJM ustvarjajo izdelke na najvišjem kakovostnem nivoju, so že večkrat dokazali s prejetimi priznanji, nagradami in z raznolikimi referencami. Nazadnje je to potrdila tudi neodvisna raziskava, ki so jo pri švicarski raziskovalni družbi Icertias opravili v okviru certificiranja za priznanje QUDAL — QUality meDAL.

Raziskava med množico izdelkov in podjetij išče tiste, ki ponujajo najboljšo kakovost. Medaljo QUDAL namreč lahko dobijo samo tisti izdelki in storitve, ki so jih kot najkakovostnejše v neodvisni znanstveni tržni raziskavi v obliki spletnega vprašalnika prepoznali slovenski potrošniki.

 

Certifikat za absolutno prvo mesto

V nedavni raziskavi kakovosti QUDAL — QUality meDAL je tako organizacija ICERTIAS potrošnikom, vključenim v raziskavo, zastavila naslednje vprašanje: »Navedite ime proizvajalca oken, ki po vaši osebni izkušnji ali izkušnji vaših bližnjih ponuja resnično najvišjo raven kakovosti na slovenskem trgu.« Največ slovenskih potrošnikov (v anketo so bili zajeti zasebni graditelji in profesionalci - gradbinci, arhitekti ipd.) je na to vprašanje odgovorilo z AJM. S tem so ponovno potrdili, da so pri AJM s svojimi prizadevanji po izdelavi kakovostnih oken in vrat na pravi poti. Kakor poročajo iz ICERTIAS, so okna AJM zasedla absolutno prvo mesto, zato so prejela certifikat z vsemi petimi zvezdicami (mogoči so sicer tudi certifikati s tremi in štirimi zvezdicami). Pri AJM ob tem dosežku izpostavljajo, da so na izid certificiranja ponosni, saj gre za mednarodno priznan model preverjanja zadovoljstva potrošnikov, ki se je zadnjih nekaj let uveljavil tudi v Sloveniji. »Veseli smo, ponovnega, že drugega, prejema certifikata QUDAL, ki dokazuje, da imajo okna AJM visoko raven kakovosti, za katero si prizadevamo skozi razvoj in izboljševanje izdelkov, visokotehnološko proizvodnjo, vrhunskimi dobavitelji in z izobraževanjem zaposlenih,« so ob tem še sporočili iz podjetja, ki je svoj prvi certifikat QUDAL prejelo leta 2017. Po nekaterih raziskavah bi kar 80 % slovenskih potrošnikov v ponudbi izbralo izdelek ali storitev, ki nosi ta zlati certifikat. Pri AJM vabijo vse, ki ste ravno v fazi nakupa oken, da preverite ponudbo, ki jo ima za okna AJM. Poudarjajo, da je ta zares celovita in zajema visoko kakovostna in energetsko učinkovita PVC, LES in ALU okna ter okna v kombinaciji LES-ALU in PVC-ALU.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano
To spletno mesto varuje Google reCAPTCHA in veljata Politika zasebnosti in Pogoji storitve.