Špica International je prejela priznanje "Microsoft Partner leta 2020"

Člani

24. Julij 2020

Špica International je prejela priznanje "Microsoft Partner leta 2020"

Špica International je prejela priznanje

Podjetje Špica International, član SBC - Kluba slovenskih podjetnikov, je bilo na največjem poslovno-tehničnem dogodku Microsoft Inspire 2020 prepoznano kot Microsoftov Partner leta 2020 za Slovenijo. Program Microsoft Partner of the Year Awards je priznanje za partnerje, ki so razvili in ponudili izjemne tehnološke rešitve, zasnovane na najnovejših Microsoftovih tehnologijah. Priznanje je potrditev Špicine odličnosti na področju inovacij in vpeljav oblačnih rešitev za upravljanje z delovnim časom in logistiko.

 

Tone Stanovnik, direktor in solastnik podjetja, je prejem izjemne potrditve odličnega dela povzel z naslednjimi besedami: "Priznanje je rezultat našega 30-letnega sodelovanja z Microsoftom, ki je doseglo vrhunec ravno v teh negotovih časih. Izkazalo se je namreč, da sta nas naša skupna tradicija in vztranjost v kombinaciji z agilnim inoviranjem pripeljala do zmagovalne kombinacije. Našim kupcem doma in po svetu smo omogočili hitro prilagoditev na nove razmere s koncepti dela od doma, skrajšanega delovnega časa in varnega dela na distanco." Špica International je priznanje prejela za platformo Time&Space, ki je z migracijo na Microsoft Azure poenostavila avtomatizacijo ključnih procesov pri upravljanju in varovanju človeških virov. Številne stranke so prednosti platforme Time&Space praktično uporabile pri izboljšanju delovne produktivnosti zaposlenih, ob hkratnem dvigu njihove agilnosti ter varnosti. "Priznanja Microsoftov partner leta so namenjena partnerjem, ki so v zadnjem letu razvili in ponudili izjemne rešitve na temelju Microsoftovih tehnologij. Tokrat so bili prejemniki izbrani med več kot 3300 nominacijami iz več kot 100 držav po svetu," je povedala Barbara Domicelj, direktorica Microsofta Slovenija. "Čestitam Špici za to zasluženo priznanje, ki gradi na 30 letih uspešnega partnerstva in ambicioznih načrtih širitve na nove mednarodne trge s prilagodljivostjo in svetovnim dosegom platforme v oblaku Microsoft Azure."

O skupini ŠPICA

Skupina ŠPICA je vodilni ponudnik rešitev s področja digitalne preobrazbe, za upravljanje oskrbovalnih verig in upravljanje delovne sile v jadranski regiji. V podjetjih v Ljubljani, Zagrebu, Beogradu, Sarajevu, Skopju, Podgorici in New Yorku je zaposlenih več kot 100 strokovnjakov. Rešitve ŠPICA podjetjem pomagajo povečati učinkovitost in agilnost procesov v proizvodnji, transportu, logistiki in maloprodaji vzdolž celotne verige vrednosti.

 

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano