INFO KORONAVIRUS: Člani SBC, povejte vašo podjetniško zgodbo in sodelujte na razpisu #OkvirPomoči!

Izbrani nasveti

19. Maj 2020

INFO KORONAVIRUS: Člani SBC, povejte vašo podjetniško zgodbo in sodelujte na razpisu #OkvirPomoči!

INFO KORONAVIRUS: Člani SBC, povejte vašo podjetniško zgodbo in sodelujte na razpisu #OkvirPomoči!

Pri NLB želijo pomagati malemu gospodarstvu, zato so za podjetnice in podjetnike, kmetovalke in kmetovalce, mikro in mala podjetja pripravili poseben projekt #OkvirPomoči. K sodelovanju posebej vabijo člane SBC in SBC Mlade. S projektom želi NLB vsaj kanček pomagati pri reševanju posledic koronakrize in ponovnem zagonu slovenskega malega gospodarstva.

Slovenija je dežela podjetnih ljudi. Skoraj polovica vseh delovno aktivnih je zaposlenih v mikro in malih podjetjih — pomembnem stebru gospodarstva, ki pa bo najbolj občutil posledice gospodarskega ohlajanja zaradi epidemije koronavirusa, poudarjajo pri NLB. Malemu gospodarstvu so se odločili pomagati tako, da bodo podjetnicam, podjetnikom, kmetovalkam in kmetovalcem ter mikro in malim podjetjem dali na voljo oglasni prostor na nekaterih najmočnejših komunikacijskih kanalih, tako podprli njihov trud in s tem vsaj nekoliko pripomogli k vnovičnemu zagonu slovenskega malega gospodarstva.

NLB pri projektu #OkvirPomoči sodeluje s partnerji POP TV, Europlakat in Mastercard® ter s podpornikom projekta, časnikom Finance.

 

Zaupajte vašo zgodbo in pridobite brezplačen oglasni prostor

Pri NLB člane SBC in SBC Mladih - podjetnice, podjetnike, kmetovalke in kmetovalce ter mikro in mala podjetja - vabijo, da jim zaupate vašo zgodbo in se do 1. junija 2020 prijavite na www.nlb.si/okvir. Z veseljem vam bodo prisluhnili, izbranim malim podjetnikom pa med drugim pomagali, da prek spletnih in TV oglasov, obcestnih plakatov in tiskanih medijev širite vaš glas in s tem večate krog potencialnih kupcev.

5 razlogov za prijavo v projekt #OkvirPomoči

  • Oglasni prostor na TV postajah hiše Pro plus (Pop TV, Kanal A, Brio, Kino), obcestnih plakatih po Sloveniji, spletnih straneh, družbenih medijih ali v lokalnih tiskanih medijih v obdobju med 15. 6. in 31. 8. 2020;
  • Priprava oglasov, ki jih lahko izbrani podjetnik uporabi tudi na svojih družbenih omrežjih in drugih komunikacijskih kanalih (npr. video oglas, spletna pasica, plakat);
  • Brezplačna namestitev 1x klasičnega POS-terminala (za nekomitente in komitente, ki še ne sprejemajo kartic na prodajnem mestu, ob sklenitvi Pogodbe o načinu plačila blaga in storitev s karticami);
  • 12-mesečno brezplačna najemnina za 1x klasični POS-terminal; 
  • NLB Poslovna kartica Mastercard® s polovično članarino za prvo leto, ob odprtju NLB Poslovnega računa in ob izpolnjevanju ostalih pogojev.

 

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano