INFO KORONAVIRUS: (brezplačen webinar) Kako digitalizirati delo v recepciji - najava, sprejem, obisk

Izbrani nasveti

21. Maj 2020

INFO KORONAVIRUS: (brezplačen webinar) Kako digitalizirati delo v recepciji - najava, sprejem, obisk

INFO KORONAVIRUS: (brezplačen webinar) Kako digitalizirati delo v recepciji - najava, sprejem, obisk

V turizmu, gostinstvu in drugih dejavnostih, kjer se sprejema goste, je v zdajšnjem času posebej aktualna digitalizacija procesov. Med te spadajo vnaprejšnja spletna najava gostov, sprejem, digitalna evidenca podatkov o gostih in digitalizacija drugih povezanih opravil. Podjetje Četrta pot, član SBC — Kluba slovenskih podjetnikov, vabi na brezplačen webinar o digitalizaciji procesov v recepciji. Za vsa podjetja pa so pripravili tudi posebno ponudbo. Zadnji dogodki so v družbi pustili pečat na področju poslovnih obiskov in srečanj, kjer se sprejem gosta ali obiskovalca izvede v fizični obliki. In ker v družbi še vedno veljajo zdravstveno preventivni ukrepi, predstavlja vnaprejšnja spletna najava in digitalna evidenca podatkov o gostih zelo aktualen korak v sodobno, varno in enostavno rešitev, ki digitalizira procese v recepciji.

Podjetje Četrta pot v sredo, 27. maja 2020, ob 10. uri organizira brezplačen webinar o digitalizaciji procesov v recepciji — spletna najava, sprejem in izvedba obiska v sistemu KADRIS 4. Ogled je mogoče preko spletne registracije, prijavite se lahko na tej povezavi.

 

VSEBINA WEBINARJA

  • predstavitev digitalizacije procesov v recepciji: najava, sprejem in izvedba obiskov,
  • predstavitev strojne opreme in kontrole dostopa, potrebne za izvedbo sprejema obiskovalcev,
  • predstavitev spletne najave obiska in tok odobravanja najave s strani obiskane osebe,
  • predstavitev vloge receptorja: evidenca prihoda, izročitev kartice, urejanje podatkov in zaključevanje obiska,
  • predstavitev izvedbe obiska v sistemu KADRIS 4,
  • predstavitev koristi, ki jih digitalizacija procesov prinaša poslovnim subjektom.

Glavne prednosti digitalizacije procesov v recepciji so:

  • Sodobni sprejem gostov brez uporabe stični avtomatov ali aparatov v recepciji,
  • visoka stopnja varnosti pred zlorabami preko sistema tokenizacije, odobritev in avtorizacij podpisa izjav,
  • enostavna uporabniška izkušnja za gosta oz. obiskovalca.

Digitalizacijo procesov v recepciji preko spletne najave, sprejema in izvedbe obiska v sistemu KADRIS 4 bosta predstavila Mojca Hafner Jereb, produkta vodja za registracije delovnega časa, in Samo Vehovec, direktor oddelka raziskave in razvoj, v podjetju Četrta pot, d.o.o., Kranj.

KAJ: Brezplačen webinar  (digitalizacija procesov v recepciji): KADRIS 4: RIS - Recepcija KDAJ: Sreda, 27. maj 2020: od 10.00 do 11.00 PRIJAVA: Prijavite se lahko na tej povezavi. ČE NE UTEGNETE: Če se webinarja ne morete udeležiti v tem terminu, nič hudega — prijavite se in posnetek vam bomo poslali po elektronski pošti.

Posebna ponudba

V podjetju Četrta pot v času izrednih razmer vsem poslovnim subjektom in organizacijam nudijo 1 brezplačno uro podpore pri implementaciji ali programski podpori za katerikoli kadrovski modul znotraj informacijskega sistema KADRIS 4 za učinkovito vodenje zaposlenih. Več informacij o kadrovskih rešitvah najdete na strani kadrovski informacijski sistem KADRIS 4. Za uveljavitev brezplačne ure podpore pošljite mail na podpora@cetrtapot.si in pripišite #IzredneRazmere.

 

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano