Kronotermu prestižen certifikat "Znak kakovosti v graditeljstvu 2020"

Člani

05. Marec 2020

Kronotermu prestižen certifikat "Znak kakovosti v graditeljstvu 2020"

Kronotermu prestižen certifikat

Kronoterm je za svoje visoko kvalitetne in okolju prijazne toplotne črpalke ob otvoritvi 59. Sejma Dom, ki v teh dneh poteka v Ljubljani, prejel priznanje Znak kakovosti v graditeljstvu. Za podjetje Kronoterm, člana SBC — Kluba slovenskih podjetnikov, je priznanje potrditev dolgoletnega truda pri razvoju visoko kvalitetnih, tehnološko naprednih in okolju prijaznih toplotnih črpalk postalo imetnik cenjenega certifikata Znak kakovosti v graditeljstvu. V podjetju so na priznanje izjemno ponosni, saj gre za potrditev njihove usmeritve v inovativne razvojne rešitve.

Pomen certifikata Znak kakovosti v graditeljstvu

Gradnja predstavlja velik finančni zalogaj, ki bi moral zagotavljati, da je naložba v izdelke in storitve med samo gradnjo dolgoletna, varna in trajna. Kvaliteta pa, kljub velikemu finančnemu vložku, ni vedno zagotovljena. Pri prejemnikih priznanja Znak kakovosti v graditeljstvu je drugače: uporabnikom nudijo izdelke/storitve, ki dosegajo visoke, strokovno pripravljene in mednarodno primerljive kriterije za kakovost. Namen certifikata Znak kakovosti v graditeljstvu obsega korake od informiranja in varovanja naročnika gradbenih proizvodov oziroma storitev o višji kakovosti, promocije kakovostnih izdelkov in storitev graditeljstva v Sloveniji, dviga zagotavljanja kakovosti, izboljšanja kakovosti pospeševanja delovanja trga, do spodbujanja in usmerjevanja razvojno raziskovalnega dela ter spodbujanja investiranja v inovacije, razvoj in izboljšave. Certifikat investitorjem, kupcem, naročnikom, načrtovalcem in drugim tako zagotavlja visoko kakovost v stroki graditeljstva, na podlagi tega pa je odločitev za investicijo nedvomno lažja.

Dobitnica certifikata: toplotna črpalka Adapt Ključen produkt, ki je prejemnik zasluženega certifikata Znak kakovosti v graditeljstvu, je Kronotermova najnaprednejša toplotna črpalka Adapt. Toplotna črpalka, ki je tipa zrak/voda, je plod lastnega razvoja podjetja, ki že od leta 1976 razvija, zadnjih 30 let pa proizvaja in trži kvalitetne toplotne črpalke po zahtevah vseh predpisov. Razvoj v veliki meri posveča pozornost energetski učinkovitosti in iskanju trajnostnih, okolju prijaznih rešitev, tako za domač, kot tudi za tuj trg. Toplotna črpalka Adapt je bila zasnovana z namenom, da bi se popolnoma prilagodila uporabnikovim potrebam v vseh pogledih — v delovanju, vgradnji in izgledu. Doseženi so bili vsi začetni cilji, ki so načrtovali, da tehnologija postane nevidna, da se naprava čim bolj zlije z okolico, s svojo pojavo in hrupom ne vzbuja pozornosti, hkrati pa z izjemno učinkovitostjo uporabniku zagotavlja optimalno udobje v smislu ogrevanja, hlajenja, nizke hrupnosti in nizkih stroškov obratovanja. 

 

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano