Bliža se Eurolog 2020: najboljše logistične prakse iz tujine, najnovejši trendi in priložnost za mreženje na enem mestu

Izbrani nasveti

17. Februar 2020

Bliža se Eurolog 2020: najboljše logistične prakse iz tujine, najnovejši trendi in priložnost za mreženje na enem mestu

Bliža se Eurolog 2020: najboljše logistične prakse iz tujine, najnovejši trendi in priložnost za mreženje na enem mestu

Med 1. in 3. aprilom 2020 bo v Portorožu potekal mednarodni Logistični kongres Eurolog 2020, na katerem bo prisotnih več kot 300 poslovnežev iz najmanj 15 držav. Kongres je namenjen odločevalcem v podjetjih: lastnikom, direktorjem in vodjem, ki so zadolženi za tehnološko modernizacijo, digitalizacijo in poslovno transformacijo. Podpornik dogodka je tudi SBC, zato imajo člani kluba ob prijavi na voljo 10 % popust. Na kongresu Eurolog 2020: Oskrbovalne verige v znanosti in praksi, ki ga organizirata Slovensko logistično združenje (SLZ) in Evropsko logistično združenje (ELA) in velja za največji in najboljši dogodek v širši regiji, bodo predstavljeni:

  • Konkretni primeri uvajanja avtonomnih vozil, umetne inteligence in strojnega učenja, avtomatizacije in robotizacije in drugih rešitev s področja Industrije 4.0 v proizvodnji, logistiki, transportu.
  • Trendi na področju logistične tehnologije in digitalnih rešitev.
  • Izzivi in rešitve na področju pakiranja projektnih tovorov in sprememb na carinskem področju.
  • Mednarodno nagrajeni projekti: KOMSA Group - nagrada Evropskega logističnega združenja za najboljši logistični projekt; BMW Group - nagrada nemškega logističnega združenja za najboljši logistični projekt; SEUR - finalist pri izboru za najboljši logistični projekt).

V treh dneh se bo zvrstilo:

  • 35 predavanj,
  • več kot 40 predavateljev, številni iz tujine,
  • 20 prikazov najboljših praks,
  • 3 najboljši logistični projekti, nagrajenci ali finalisti v EU in Nemčiji,
  • Predstavniki oziroma uporabniki 6 različnih digitalnih platform.

Več od dogodku na: https://logisticnikongres.si.  Eurolog 2020 je dobra priložnost za mreženje in oblikovanje novih poslovnih povezav in iskanje priložnosti, zato SBC nastopa kot podpornik dogodka. Na kongres se člani SBC lahko prijavite na tej povezavi. Z uporabo kode LOGSBC lahko izkoristite 10 % popusta. O kongresu Eurolog Evropsko logistično združenje, katerega član je tudi Slovensko logistično združenje, povezuje 30 logističnih združenj, ki prihajajo neposredno iz Evropske unije in nekaterih držav izven EU. Kongres Eurolog spada med najpomembnejše evropske dogodke s področja logistike in Slovenijo in slovensko logistiko dviguje na evropsko raven, hkrati pa slovenskim podjetjem omogoča dostop do najboljših in najbolj zanimivih domačih in mednarodnih praks.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano