Jezerškovi vabijo na smučarsko-kulinarično druženje, ki ga ne smete zamuditi

Člani

14. Januar 2020

Jezerškovi vabijo na smučarsko-kulinarično druženje, ki ga ne smete zamuditi

Jezerškovi vabijo na smučarsko-kulinarično druženje, ki ga ne smete zamuditi

Gourmet Cup Ljubljana, tradicionalno smučarsko-kulinarično druženje, bo na belih strminah priljubljenega smučišča Krvavec v ponedeljek, 27. januarja 2020, spet zbral znane obraze slovenske gostinske scene. Vse ljubitelje kulinarike po srcu in duši bodo razvajali vrhunski kuharski mojstri in družinski vinarji, zato dogodka ne smete zamuditi. Gourmet Cup Ljubljana, smučarsko-kulinarično doživetje, se po nekaj letih tokrat vrača na stara pota. Organizator dogodka, Jezeršek gostinstvo (član SBC — Kluba slovenskih podjetnikov) skupaj s partnerjem dogodka Turizmom Ljubljana obljublja vrnitev v čas, v katerem bodo vrhunski slovenski kuharski mojstri skupaj z mladimi nadarjenimi posamezniki opomnili, da je sodelovanje in druženje ključnega pomena. Za pripravo okusnih jedi, ki bodo temeljile na kakovostnih lokalnih sestavinah, bodo mladi prepuščeni kreativnemu kulinaričnemu ustvarjanju pod taktirko priznanih slovenskih kuharskih mojstrov.

Kaj bo ponudil tokratni Gourmet Cup?

Nove jedi, novi okusi in novi obrazi bodo na smučišču Krvavec spet navduševali v ponedeljek, 27. januarja 2020.

  • Po žrebu številk in okusnem zajtrku bodo udeleženci obuli smučarske čevlje, si zapeli smuči in se podali v boj za zmagovalne stopničke na čisto pravi smučarski tekmi Audi Gourmet Pokal.
  • Za gurmansko razvajanje za Gourmet na snegu bodo kot vedno poskrbeli vrhunski slovenski kuharski mojstri. Tokrat v nekoliko drugačni vlogi: kot mentorji bodo v pomoč bodočim kuharskim talentom, ki se kalijo v slovenskih šolah; tako bodo skupaj ustvarili prvinske kreacije po načelu nazaj h koreninam, t. i. »back to the roots« (od njive do krožnika, jedi nekoč in danes, element ognja, vode, zemlje in zraka).
  • Sledila bo nepozabna zabava après ski, ki se bo zgodila v garaži spodnje postaje žičnice Krvavec.

Jezeršek gostinstvo in partner Turizem Ljubljana tudi tokrat nista pozabilana presenečenje. Nepoboljšljivi romantiki bodo lahko v torek, 28. januarja 2020, doživeli prav posebno različico zajlanja v krvavških gondolah — Gourmet Večerjo na zajli. V zimsko pravljico bodo zajlarje z Okusi Ljubljane popeljali Jezerškovi, Tomaž Bolka iz Gostilne Krištof in gostujoči ljubljanski kuharski mojster, ki se uvršča med najboljše mlade kuharje sveta, popeljali v pravo zimsko pravljico. Veste, o kom govorijo Jezerškovi, ko obljubljajo to doživetje?

Prijave

Prijave za smučarsko tekmo Audi Gourmet Pokal so odprte na www.gourmetcup.si. Za vse dodatne informacije lahko obiščete spetno stran Gourmet Cup Ljubljana www.gourmetcup.si ali pišete na info@gourmetcup.si.

Utrinki z lanskega dogodka Gourmet Cup

 

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano