Danes je 6. rojstni dan SBC

Člani

06. Januar 2020

Danes je 6. rojstni dan SBC

Danes je 6. rojstni dan SBC

Na današnji dan pred 6. leti so se v združenje povezali najuspešnejši slovenski podjetniki in postavili temelje platforme, ki si prizadeva za več podjetnosti in zdravega podjetništva v slovenski družbi. 

Ob tej priložnosti čestitamo vsem ustanovnim članom, ki so pred šestimi leti pogumno stopili iz ozadja in na glas sporočili, da brez podjetne Slovenije ne bo možno doseči dobrobiti za vse. Zahvaljujemo se jim za ta pomemben korak. Obenem iskrene čestitke vse ostalim članom, ki se jim zahvaljujemo za zaupanje in vso podporo.

"Zanimivo je, da nismo nastali zato, da bi nas jemali resno. Resno nas jemljejo, ker smo resni, in to je velika razlika. Naša odgovornost je ustvarjanje boljše družbe — varne družbe. Imamo čvrste temelje sodelovanja; nič politike in predanost delu." Tako se začetkov spominja predsednik kluba Marjan Batagelj.

Že 209 članov za boljše življenje za vse

Glas kluba je danes po šestih letih še kako živ in zato gre zahvala prav vsem članom SBC Kluba slovenskih podjetnikov. Danes nas je že 209 tistih, ki smo združeni v naši skupni bitki, z enim samim ciljem, da bi vsi skupaj v Sloveniji živeli bolje. Pomembno je, da smo na tej poti optimistični in da zagnani, s trdim delom in 5 zlatimi vodili, korak za korakom dosegamo etapne zmage.

Prva velika priložnost, da enotni spet stopimo skupaj, bo 3. SBC Forum, ki bo 3. februarja 2020 v Kongresnem centru Brdo. Z nami bodo tako predstavniki države kot podporniki podjetne Slovenije iz najrazličnejših družbenih skupin. To bo izjemna priložnost, da pokažemo Sloveniji, da nam je mar in da bomo skupaj z vse večjim številom zaveznikov praznovali še številne rojstne dneve.
 

Vse najboljše, drage članice in člani.

Ekipa SBC

 

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano