ZORN PLUS D.O.O.

ZORN PLUS D.O.O.

dr. Otmar Zorn
Predstavnikdr. Otmar Zorn

O podjetju

Skupina ZORN PLUS d.o.o. deluje na treh področjih in sicer na energetskem, razvojno-industrijskem, na področju nepremičnin ter na področju turizma. Skupino sestavlja več podjetij, med njimi Zorn Plus, Solvera Lynx, Bledrose Hotel, Rikli, Kavarna Čuk in SPV Agis. Skupina aktivno deluje tudi na raznovrstnih razvojno-raziskovalnih projektih, kot so npr. naprave za uničevanje škodljivcev pri žuželkah, razvoju posebnih laserjev, LED svetila (pametne svetilke), razvoj naprednih sistemov za učinkovito upravljanje fleksibilnih virov energije, zadnje čase pa je poudarek tudi na zeleni mobilnosti.

Specializacije

Pametna specializacija:

Energija, Poslovno svetovanje

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.