ZAVOD DETEL

ZAVOD DETEL

Suzana Zadravec
PredstavnikSuzana Zadravec

O podjetju

Zavod Detel je zavod za usposabljanje in zaposlovanje invalidov in drugih ranljivih skupin, ki deluje na področju farmacije, avtomobilske in pohištvene industrije. Je največji center za vključevanje invalidov v delo v Sloveniji, povezuje okrog 140 invalidov v mrežo zaposlitvene in socialne rehabilitacije, ki jo tvorijo zaščitena delovna mesta, program socialne vključenosti ter program usposabljanja na konkretnem delovnem mestu. Dvajset strokovnih delavcev med izvajanjem programov skrbi, da mreža ostaja trdna in hkrati prožna. Zavod promovira delo kot temeljno kategorijo človekovega dostojanstva, ki posameznika približuje skupnosti in njemu samemu. Številni zaposlitveni, izobraževalni in rehabilitacijski programi Zavoda tako neutrudno rišejo obzorja socialno pravičnejšega jutri, v katerem delovni proces ne razoseblja, temveč osmišlja. Znotraj tega procesa in skupaj z njim se odvijajo izobraževalne in skupnostne aktivnosti, psihosocialni programi, prostočasne dejavnosti in življenje samo.

Specializacije

Pametna specializacija:

Usposabljanje in zaposlovanje

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.