YASKAWA SLOVENIJA D.O.O.

YASKAWA SLOVENIJA D.O.O.

Hubert Kosler
PredstavnikHubert Kosler

O podjetju

Podjetje YASKAWA SLOVENIJA d.o.o. je vodilni ponudnik robotskih rešitev za vsako industrijsko dejavnost in namen uporabe, z več kot 300.000 robotov nameščenih po vsem svetu. Nudijo najširši spekter robotov, vključno z roboti za določene namene uporabe, kot so varjenje, paletiranje, posluževanje, barvanje in čiščenje, kot tudi sistemske rešitve za varjenje na ključ, z najvišjo možno kakovostjo delovanja. Več kot polstoletne izkušnje na področju inovacij in razvoja, so temelj njihove vodilne pozicije v svetu, v segmentu obločnega varjenja, večrobotske tehnologije (MULTY ROBOT TECHNOLOGIE) kot tudi na področju servo tehnologije. Z izjemno zanesljivimi proizvodi in rešitvami, je podjetje predano k nenehnemu izboljševanju produktivnosti in končne kakovosti v različnih industrijah, po vsem svetu.

Specializacije

Pametna specializacija:

Robotika

Svetovne reference:

Akrapovič, Audi, BMW, Renault, Volkswagen, Volvo, Grammer, ADent, BauschLinnemann, Bosal, Boysen, Eberspächer, Faurecia, Fuji, Johnson Matthey, Samsung, Teneco

Obstoječi trgi:

Bosna in Hercegovina, Hrvaška, Severna Makedonija, Nemčija, Češka republika, Nizozemska, Srbija, Južna Afrika

Želeni trgi:

JV Evropa, EU

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.