XLAB D.O.O.

XLAB D.O.O.

Gregor Pipan
PredstavnikGregor Pipan

O podjetju

Visokotehnološko podjetje XLAB d.o.o. je danes eno izmed vodilnih na področju informacijskih tehnologij v regiji. S svojimi rešitvami za delo na daljavo je pod blagovno znamko ISL Online prisotno na globalnem trgu. V zadnjem času podjetje postaja mednarodno prepoznavno tudi po svojih rešitvah na področju civilne zaščite. Leta 2013 je zmagalo na tekmovanju World Wind Europe Challenge 2013, v okviru ameriške agencije NASA. Trenutno je zaposlenih 60 ljudi.

Specializacije

Pametna specializacija:

Napredne programske in informacijske rešitve

Svetovne reference:

Gorenje, Nasa, IBM, Adecco, AVG Technologies, Daihatsu, Deloitte, Europcar, Konica, Minolta, OceanBridge, Ricoh, Santec, Sophos

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.