VRTKO D.O.O.

VRTKO D.O.O.

Igor Kolenc
PredstavnikIgor Kolenc

O podjetju

Začetki podjetja Vrtko d.o.o. segajo v leto 1991, ko sta brata Igor in Marko Kolenc, po izobrazbi strojnika, ustanovila vrtnarsko podjetje. V začetku so se ukvarjali pretežno z vzgojo okrasnih rastlin. Danes pa se podjetje ukvarja z veleprodajo rastlin in cvetja ter reprodukcijskega materiala za cvetličarstvo, okrasno vrtnarstvo in zelenjadarstvo. Z namenom širitve prodaje so svoje aktivnosti postopoma razširili tudi v sosednje države. Aktivni so tudi na Hrvaškem, v Srbiji in v Bosni. Ker so rastline žive, kupcem ne le dobavljajo blago, ampak ob nakupu tudi strokovno svetujejo saj se zavedajo, da se bo le zadovoljen kupec z veseljem vračal.

Specializacije

Pametna specializacija:

Ambient

Obstoječi trgi:

Bosna in Hercegovina, Hrvaška, Srbija

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.