VRC D.O.O.

VRC D.O.O.

Janko Bačar
PredstavnikJanko Bačar

O podjetju

Podjetje VRC d.o.o. je eno izmed vodilnih proizvajalcev vzmeti v Sloveniji in se lahko pohvali s 40-letno tradicijo delovanja. Na osnovi dolgoletnih izkušenj nudi strokovno svetovanje in pomoč pri inovativnih rešitvah. Večina njihovih izdelkov se vgrajuje v proizvode, ki so namenjeni za tuja tržišča, največ za nemško avtomobilsko industrijo in belo tehniko. Povečuje pa se tudi delež prodaje neposredno na tuje trge. Podjetje stalno vlaga v nove tehnologije in izboljšave procesov.

Specializacije

Pametna specializacija:

Razvoj in proizvodnja izdelkov, Kovinski, Oprema in izdelki

Obstoječi trgi:

Ruska federacija, Bosna in Hercegovina, Hrvaška, Severna Makedonija, Nemčija, Avstrija, Češka republika, Finska, Italija, Nizozemska, Poljska, Švica, ZAE, Srbija, Indija, Kitajska, Mehika

Želeni trgi:

EU

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.