VLS d.o.o.

VLS d.o.o.

Vasja Srebrnič
PredstavnikVasja Srebrnič

O podjetju

Mednarodna trgovina na debelo z dizajnerskim pohištvom, lezišči, sistemi za spanje, preprogami, svetili in dodatki za dom. Specialisti za opremo hotelov in drugih objektov HORECA ter privat nastanitev. Na trgu prisotni že 20 let. Lastniki so registriranih blagovnih znamk Miotto, Royal Sleeper in Selections. Distribuirajo tudi druge blagovne znamke in so z lastno mrežo agentov prisotni v 16 državah. Leta 2020 so partnerji odkupili in prevzeli celotno veleprodajo od Harvey Norman grupacije za Evropo. To je prvič v zgodovini, da so Slovenci odkupili posel in blagovne znamke tuje multinacionalke.

Specializacije

Pametna specializacija:

Ambient, Oprema

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.