VITRANS D.O.O.

VITRANS D.O.O.

Jernej Vidic
PredstavnikJernej Vidic

O podjetju

Podjetje Vitrans d.o.o. obstaja od leta 1994 in se že od samega začetka se ukvarja z mednarodnimi prevozi kompletnih in kosovnih pošiljk po skoraj celi Evropi. Opravljajo in posredujejo prevoze v in iz naslednjih držav: Zahod: Avstrija, Nemčija, Belgija, Nizozemska, Francija, Italija, Švica, Velika Britanija Vzhod: Poljska, Češka, Slovaška, Romunija, Madžarska V tem času so si pridobili veliko zvestih strank in zaradi vse večjega obsega dela povečali število zaposlenih. Prevzamejo tako kosovne kot kompletne pošiljke, ponujamo sodobna vozila z zanesljivimi vozniki in svetujejo pri izbiri najprimernejšega in s tem najugodnejšega vozila za blago.

Specializacije

Pametna specializacija:

Logistika

Obstoječi trgi:

Nemčija, Avstrija, Belgija, Italija, Luksemburg, Nizozemska, Velika Britanija, Irska

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.