VIRS D.O.O.

VIRS D.O.O.

Renato Pahor
PredstavnikRenato Pahor

O podjetju

Podjetje VIRS, d.o.o. je specializiran dobavitelj opreme za varjenje in rezanje. Pokrivajo področje elektroobločnega varjenja, plazemskega rezanja, laserskega rezanja in rezanja z vodnim curkom. Tehnični in cenovni nivo je v razredu profesionalnih sistemov. Sistemi, ki jih ponujajo, segajo od majhnih prenosnih MMA (elektrodnih) varilnih izvorov, do kompleksnih CNC rezalnih naprav, robotskih varilnih sistemov in sistemov za avtomatizacijo varjenja. Ponudbo zaokrožujejo z odsesovalnimi filterskimi sistemi in namenskimi varilnimi mizami. Težijo k temu, da so za njihove kupce sistemski partner, kar ne pomeni zgolj prodati opremo, temveč sodelovati pri izbiri optimalne opreme za njihove potrebe, reševati tehnološke probleme v proizvodnji in skrb za nemoteno in dolgo delovanje dobavljenih sistemov.

Specializacije

Pametna specializacija:

Stroji, Robotika, Podporna industrijska oprema

Svetovne reference:

Bystronic, Cepro, Fanuc, Kemppi, Kjellberg Finsterwalde, Microstep, OPN, Q-Fin, Siegmund, Soyer, Teka, Weldas

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.