VIRS D.O.O.

VIRS D.O.O.

Renato Pahor
PredstavnikRenato Pahor

O podjetju

Podjetje VIRS, d.o.o. je specializiran dobavitelj opreme za varjenje in rezanje. Pokrivajo področje elektroobločnega varjenja, plazemskega rezanja, laserskega rezanja in rezanja z vodnim curkom. Tehnični in cenovni nivo je v razredu profesionalnih sistemov. Sistemi, ki jih ponujajo, segajo od majhnih prenosnih MMA (elektrodnih) varilnih izvorov, do kompleksnih CNC rezalnih naprav, robotskih varilnih sistemov in sistemov za avtomatizacijo varjenja. Ponudbo zaokrožujejo z odsesovalnimi filterskimi sistemi in namenskimi varilnimi mizami. Težijo k temu, da so za njihove kupce sistemski partner, kar ne pomeni zgolj prodati opremo, temveč sodelovati pri izbiri optimalne opreme za njihove potrebe, reševati tehnološke probleme v proizvodnji in skrb za nemoteno in dolgo delovanje dobavljenih sistemov.

Specializacije

Pametna specializacija:

Stroji, Robotika, Podporna industrijska oprema

Svetovne reference:

Bystronic, Cepro, Fanuc, Kemppi, Kjellberg Finsterwalde, Microstep, OPN, Q-Fin, Siegmund, Soyer, Teka, Weldas

Drugi odlični podjetniki SBC

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.