VIIG d.o.o.

VIIG d.o.o.

Igor Vintar
PredstavnikIgor Vintar

O podjetju

VIIG d.o.o. je družinsko podjetje, ki je z dejavnostjo začelo leta 1992. Specializirani smo za izdelavo različnih kovinskih ohišij in gozdarske opreme. Izhajamo iz obrtne dejavnosti vse od leta 1978. Iz skromnih začetkov na področju mehanske obdelave je podjetje skozi leta raslo investiralo v tehnološko opremo in se prostorsko širilo. Domačim kupcem so se pridružili tudi zahtevni tuji kupci. Danes je podjetje pretežno izvozno usmerjeno in izvaža v različna evropska in prekomoska tržišča. Pohvali se lahko z vrsto pomembnih in zahtevnih industrijskih naročnikov, ki se vračajo z naročili.

 

Specializacije

Pametna specializacija:

Podporna industrijska oprema

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.