VAR d.o.o.

VAR d.o.o.

Radovan Žerjav
PredstavnikRadovan Žerjav

O podjetju

Podjetje VAR d.o.o. od leta 1994 nadaljuje dolgoletno tradicijo orodjarstva v Gornji Radgoni, ter zadovoljuje zahteve kupcev orodij in štancanih izdelkov. Inovativnost, kreativnost in prilagajanje naročnikovim zahtevam, so njihovo osnovno vodilo. V letu 1997 so storitev orodjarstva nadgradili s serijsko proizvodnjo in postali kompetenten partner v celotnem proizvodnem procesu proizvodnje. Proizvodnja serijskih izdelkov, ki temelji na lastnih orodjih, je za podjetje strateškega pomena. So izvozno usmerjeno podjetje, ki več kot 90% prihodka realizira v avtomobilski panogi. Izdelki so vgrajeni predvsem v avtomobile t.i. premium razreda. Specializirani so za: Izdelavo visoko kvalitetnih progresivnih orodij, do velikosti 2.700 mm x 1.400 mm. Orodja so izdelana tako, da zagotavljajo veliko produktivnost in dolgo življenjsko dobo. Štancanje geometrijsko zahtevnih izdelkov iz nerjaveče in pocinkane pločevine ter aluminija na ekscentričnih stiskalnicah (25 – 600t). Točkovno, bradavičasto in MIG/MAG robotsko varjenje. Montažo sklopov. Površinsko obdelavo serijskih izdelkov (raziglevanje, razmaščevanje). So imetniki certifikata kakovosti ISO/IATF v serijski proizvodnji in ISO 9001 v orodjarni. Proizvodne procese obvladujejo z informacijskim sistemom SAP.

Specializacije

Pametna specializacija:

Razvoj in proizvodnja izdelkov, Plastični in gumeni, Kovinski, Stroji, Orodja

Obstoječi trgi:

Nemčija, Slovaška, Avstrija

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.