VAR d.o.o.

VAR d.o.o.

Radovan Žerjav
PredstavnikRadovan Žerjav

O podjetju

Podjetje VAR d.o.o. od leta 1994 nadaljuje dolgoletno tradicijo orodjarstva v Gornji Radgoni, ter zadovoljuje zahteve kupcev orodij in štancanih izdelkov. Inovativnost, kreativnost in prilagajanje naročnikovim zahtevam, so njihovo osnovno vodilo. V letu 1997 so storitev orodjarstva nadgradili s serijsko proizvodnjo in postali kompetenten partner v celotnem proizvodnem procesu proizvodnje. Proizvodnja serijskih izdelkov, ki temelji na lastnih orodjih, je za podjetje strateškega pomena. So izvozno usmerjeno podjetje, ki več kot 90% prihodka realizira v avtomobilski panogi. Izdelki so vgrajeni predvsem v avtomobile t.i. premium razreda. Specializirani so za: Izdelavo visoko kvalitetnih progresivnih orodij, do velikosti 2.700 mm x 1.400 mm. Orodja so izdelana tako, da zagotavljajo veliko produktivnost in dolgo življenjsko dobo. Štancanje geometrijsko zahtevnih izdelkov iz nerjaveče in pocinkane pločevine ter aluminija na ekscentričnih stiskalnicah (25 – 600t). Točkovno, bradavičasto in MIG/MAG robotsko varjenje. Montažo sklopov. Površinsko obdelavo serijskih izdelkov (raziglevanje, razmaščevanje). So imetniki certifikata kakovosti ISO/IATF v serijski proizvodnji in ISO 9001 v orodjarni. Proizvodne procese obvladujejo z informacijskim sistemom SAP.

Specializacije

Pametna specializacija:

Razvoj in proizvodnja izdelkov, Plastični in gumeni, Kovinski, Stroji, Orodja

Obstoječi trgi:

Nemčija, Slovaška, Avstrija

Drugi odlični podjetniki SBC

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.