VALAGENT D.O.O.

VALAGENT D.O.O.

Teodor Zevnik
PredstavnikTeodor Zevnik

O podjetju

Osnovna dejavnost podjetja VALAGENT D.O.O. je organizacija ladijskih prevozov blaga in s tem povezanih storitev. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1991. Ob ladijskih prevozih kontejnerjev organizirajo tudi kamionske in železniške dostave kontejnerjev. Za vse naročnike uredijo najugodnejše dostave z vidika cene, tranzitnih časov in zanesljivosti. Pri organizaciji ladijskih prevozov sodelujejo z vsemi največjimi ladjarji (MAERSK, MSC, COSCO, CMA-CGM, HAPAG LLOYD, ONE, EVERGREEN LINE,..itd.). Med najbolj znanimi slovenskimi naročniki so Impol, Weiler, Radenska, Paloma, Primat, Pomurske Mlekarne in Talum.

Specializacije

Pametna specializacija:

Logistika

Drugi odlični podjetniki SBC

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.