VALAGENT D.O.O.

VALAGENT D.O.O.

Teodor Zevnik
PredstavnikTeodor Zevnik

O podjetju

Osnovna dejavnost podjetja VALAGENT D.O.O. je organizacija ladijskih prevozov blaga in s tem povezanih storitev. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1991. Ob ladijskih prevozih kontejnerjev organizirajo tudi kamionske in železniške dostave kontejnerjev. Za vse naročnike uredijo najugodnejše dostave z vidika cene, tranzitnih časov in zanesljivosti. Pri organizaciji ladijskih prevozov sodelujejo z vsemi največjimi ladjarji (MAERSK, MSC, COSCO, CMA-CGM, HAPAG LLOYD, ONE, EVERGREEN LINE,..itd.). Med najbolj znanimi slovenskimi naročniki so Impol, Weiler, Radenska, Paloma, Primat, Pomurske Mlekarne in Talum.

Specializacije

Pametna specializacija:

Logistika

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.