Unija Smart Accounting d.o.o.

Unija Smart Accounting d.o.o.

Miran Pikovnik
PredstavnikMiran Pikovnik

O podjetju

Osnovna dejavnost računovodske hiše je opravljanje zunanjega računovodstva, davčno svetovanje in obračun plač. S pomočjo Unijine mobilne pisarne omogočajo, da opravite poslovna opravila preko mobilnega telefona, dlančnika, ali prenosnega računalnika - kjerkoli in kadarkoli. Naročniki so gospodarske družbe vseh velikosti, samostojni podjetniki, zavodi, društva in druge neprofitne organizacije z zelo različnimi dejavnostmi in vendar z zelo podobnimi potrebami.

Specializacije

Pametna specializacija:

Finančno svetovanje, Finančni promet, Revizija, Računovodstvo

Obstoječi trgi:

Bosna in Hercegovina, Hrvaška, Severna Makedonija, Nemčija, Slovaška, Avstrija, Češka republika, Črna gora, Madžarska, Poljska, Romunija, Srbija, Ukrajina

Želeni trgi:

Nemčija, Velika Britanija

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.