UNIFOREST d.o.o.

UNIFOREST d.o.o.

Drago Pintar
PredstavnikDrago Pintar

O podjetju

Podjetje UNIFOREST d.o.o. je v svetu priznano kot inovativno in visokokakovostno podjetje, ki gozdarsko mehanizacijo proizvaja že več kot 25 let. Pri oblikovanju in izdelavi gozdarskih strojev uporabljajo najnovejšo tehnologijo in vgrajujejo kakovostne in certificirane dele priznanih dobaviteljev. UNIFOREST je sinonim za tehnološko dovršene in okolju prijazne stroje, varne in enostavne za uporabo, z edinstvenim dizajnom. Vrhunsko izvedbo njihovih strojev dodatno potrjujejo pridobljeni certifikati, skladni z evropskimi in mednarodnimi standardi, ki dokazujejo uporabnost, kakovost, največjo varnost in prijaznost do okolja.

Specializacije

Pametna specializacija:

Stroji, Orodja, Transportna tehnika

Obstoječi trgi:

ZDA, Francija, Hrvaška, Nemčija, Slovaška, Avstrija, Belgija, Češka republika, Italija, Luksemburg, Madžarska, Poljska, Romunija, Španija, Švica, Velika Britanija, Srbija, Norveška, Belorusija

Želeni trgi:

Vzhodna Evropa, Rusija, Bolgarija, Grčija

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.