TRM FILTER D.O.O.

TRM FILTER D.O.O.

Peter Tomšič
PredstavnikPeter Tomšič

O podjetju

Pri podjetju TRM Filtr d.o.o. so zavezani k odličnosti v odpraševanju. Od proizvodnje filtrirnih vložkov, katere začetki segajo v leto 1982, se je njihov fokus preusmeril na filtrirne sisteme za najzahtevnejše aplikacije v farmacevtski in kemijski industriji. Njihovemu hitremu razvoju botruje prav sodelovanje z vodilnimi proizvajalci v regiji in širše. Imajo odgovore tako na zahtevne prostorske umestitve, uporabniku prijazne rešitve s preprostim vzdrževanjem, kot tudi na najvišje zahteve glede eksplozijske varnosti in filtracije nevarnih prahov. Razvili so lastno tehnologijo za nadzor delovanja in učinkovito čiščenje filtrirnih vložkov tudi v primeru vlažnih in lepljivih prahov. Njihov pionirski sistem Rotatronic podaljšuje življenjsko dobo filtrirnih vložkov in, kar je še bolj pomembno, naredi učinkovitost njihovega delovanja predvidljivo.

Specializacije

Pametna specializacija:

Podporna industrijska oprema

Obstoječi trgi:

Ruska federacija, Albanija, Bosna in Hercegovina, Francija, Hrvaška, Severna Makedonija, Nemčija, Avstrija, Belgija, Bolgarija, Grčija, Kosovo, Madžarska, Malta, Španija, Švica, Srbija

Želeni trgi:

Avstralija, Južna Amerika, Nova Zelandija, Severna Amerika, Ex-Sovjetska zveza, EU, Skandinavija, Osrednja Azija

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.