TRANSFORMACIJA d.o.o.

TRANSFORMACIJA d.o.o.

Miha Bavec
PredstavnikMiha Bavec

O podjetju

V podjetju Transformacija, d.o.o. so zavzeta, uveljavljena in rastoča ekipa razvijalcev človeških in organizacijskih potencialov, katere prvi začetki delovanja na tem področju segajo v leto 2005. Skozi izkušnje pri svojem delu so prepoznali, kako ključno je za podjetja vodenje, ki zna in zmore učinkovito pripeljati k potrebnim rezultatom. A ker tega v resnici vse prepogosto primanjkuje, so za svoje poslanstvo izbrali podporo pri izpolnjevanju potrebe po učinkovitem in delujočem vodenju. Razvili so svoj pristop in načine dela s katerimi nudijo podporo vodstvom, da pripeljejo svoje organizacije k bolj učinkovitemu, stabilnemu in trajnemu delovanju. Vse njihove storitve; izobraževanja in kompetenčni treningi, coachingi in svetovanja ter kadrovske in organizacijske meritve, so namenjene podpori direktorjem, ostalim vodjem ter HR in prodajnim strokovnjakom, z enim samim namenom: povečati njihovo kapaciteto doseganja ciljev.

Specializacije

Pametna specializacija:

Poslovno svetovanje

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.