TOTAL D.O.O.

TOTAL D.O.O.

Janez Planinšek
PredstavnikJanez Planinšek

O podjetju

Družba Total d.o.o. Novo mesto je bila ustanovljena z namenom postati vodilni distributer modne, udobne in predvsem visokokvalitetne osebne varovalne opreme priznanih blagovnih znamk v Republiki Sloveniji. Tej viziji sledijo že več kot 28 let. Nudijo celostno izbiro osebne varovalne opreme na enem mestu. So zastopnik vseh največjih proizvajalcev osebne varovalne opreme, kot npr. 3M, DuPont, Honeywell, Ansell, ATG itd. V vseh letih poslovanja so pridobili zaupanje številnih podjetij v Sloveniji, kar jim je uspelo s strokovnostjo, dostopnimi cenami ter kratkimi dobavnimi roki.

Specializacije

Pametna specializacija:

Zaščitna oprema

Svetovne reference:

3M, Abeba, Aboutblu, Ansell, Boxer, Dupont, Lemaitre, Mac Tuk, Miller, Planam, Semperit

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.