TIPTEH D.O.O.

TIPTEH D.O.O.

Damijan Jager
PredstavnikDamijan Jager

O podjetju

Avtomatizacija je že več kot 20 let bistvo podjetja Tipteh d.o.o.  Avtomatizacija je njihova strast že od ustanovitve podjetja. V tem času so uspešno zaključili že številne projekte ter že več kot 9000 podjetjem pomagali doseči večji uspeh. Pomagajo pri implementaciji Industrije 4.0, pri končnih kontrolah proizvodov, sledljivosti, robotizaciji, ki še dodatno prispevajo k razvoju dolgoročne konkurenčne prednosti. V času obstoja podjetja so delovanje podjetja preselili tudi na področje Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije in Makedonije. Skupno zaposlujejo že preko 70 ljudi, podjetje pa še naprej hitro raste in se širi.

Specializacije

Pametna specializacija:

Stroji, Podporna industrijska oprema, Avtomatizacija in IT podpora

Obstoječi trgi:

Bosna in Hercegovina, Hrvaška, Severna Makedonija, Srbija

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.