TIPS D.O.O.

TIPS D.O.O.

Robert Pustavrh
PredstavnikRobert Pustavrh

O podjetju

Podjetje TIPS d.o.o. je vodilno slovensko podjetje z več kot 50-letno tradicijo izdelave visokokvalitetne in tehnološko dovršene prizemne letališke opreme. TIPS se uvršča v vrh najkakovostnejših proizvajalcev GSE opreme v svetu. Začetki segajo v leto 1969, ko je Stane Pustavrh ustanovil družinsko podjetje za predelavo vozil za posebne namene in avtoličarstvo. Leto kasneje so dobili prva povpraševanja po letališki opremi. Že prva GSE oprema je bila izdelana s takšno natančnostjo in kvalitetno izvedbo, da lahko še danes najdete določena servisna vozila in opremo v svoji polni funkcionalnosti navkljub njihovi visoki starosti. Skozi leta izkušenj pa so svoje znanje samo še nadgrajevali. Ko celotnem TIPS-ovemu znanju dodate še izjemno predanost družine Pustavrh in njihovo strast do nenehnega razvoja letališke opreme (GSE), dobite čarobno formulo za uspeh združeno v TIPS-ovih proizvodih.

Specializacije

Pametna specializacija:

Razvoj in proizvodnja izdelkov, Podporna industrijska oprema, Transportna tehnika

Obstoječi trgi:

Ruska federacija, Bosna in Hercegovina, Hrvaška, Makedonija, Nemčija, Avstrija, Črna gora, Danska, Finska, Italija, Japonska, Kazahstan, Kosovo, Luksemburg, Nizozemska, Romunija, Švedska, Švica, Srbija, Norveška, Oman, Nigerija, Niger, Turkmenistan

Želeni trgi:

Bližnji vzhod, Ex-Sovjetska zveza, Južna Evropa, Severna Afrika, Južna Afrika, Osrednja Azija

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.