TINEX D.O.O.

TINEX D.O.O.

Uroš Frantar
PredstavnikUroš Frantar

O podjetju

Podjetje Tinex d.o.o. je eno vodilih podjetij na področju ležajne, linearne, tesnilne in pogonske tehnike. S skoraj 30-letno tradicijo, je podjetje, tako na domačem kot tudi tujem trgu, prepoznavno po kakovosti izdelkov in storitev, izobraževanju, svetovanju in konkurenčnosti. Podjetje se potrebam trga stalno prilagaja in dopolnjuje svoj prodajni program, ki šteje že več kot 60.000 izdelkov. Konkurenčno prednost na trgu jim daje lastna proizvodnja, ki obsega ploščata tesnila, struženje tesnil, rezanje jermen in linearnih vodil. Celovito podporo dopolnjuje tudi hčerinsko podjetje Tinex Industrijska diagnostika, d.o.o., katerega ključna dejavnost je vpogled v stanje strojev in naprav ter njihovo vzdrževanje, kar omogoča zgodnje zaznavanje okvar, izogib zastojev in njihovo nemoteno delovanje.

Specializacije

Pametna specializacija:

Razvoj in proizvodnja izdelkov, Kovinski, Podporna industrijska oprema, Transportna tehnika

Obstoječi trgi:

Albanija, Bosna in Hercegovina, Hrvaška, Severna Makedonija, Nemčija, Avstrija, Črna gora, Italija, Luksemburg, Romunija, Švica, Srbija

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.