TERMOTOM d.o.o.

TERMOTOM d.o.o.

TOMISLAV PETELIN
PredstavnikTOMISLAV PETELIN

O podjetju

Podjetje Termotom d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1989. Že po treh letih delovanja so pridobili uradno zastopstvo korporacije GE Plastics (sedaj Sabic IP) za Slovenijo in nato z zamikom enega leta še za področje Makedonije za prodajo polikarbonatnih plošč Lexan. V letih od 1997 do 2004 so ponudbo razširili na prodajo silikonskih kitov, akrilnih plošč Altuglas in lepljenih plošč podjetja Design Composite, polikarbonatnih kritin Fastlock UNI ter ekoloških pohodnih plošč Decodeck. Zaradi vse večjega obsega dela in večjih potreb po prostoru, predvsem zaprtem skladišču so se odločili za izgradnjo poslovno-skladiščnega objekta v Logatcu. Nudijo izdelavo vseh vrst prozornih streh, nadstrešnic, kupol, svetlobnih trakov, prozornih pregradnih sten, prozornih protihrupnih panelov, varnostnih steklitev športnih objektov, muzejev, šol, vrtcev, bolnišnic in ostalih objektov posebnega pomena.

Specializacije

Pametna specializacija:

Plastični in gumeni, Kovinski, Oprema in izdelki

Svetovne reference:

Brett Martin, Design Composite, Icopal, Polycasa, Sabic

Obstoječi trgi:

Bosna in Hercegovina, Hrvaška, Severna Makedonija, Avstrija

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.