TEM ČATEŽ D.O.O.

TEM ČATEŽ D.O.O.

Andrej Bajuk
PredstavnikAndrej Bajuk

O podjetju

Podjetje TEM Čatež d. o. o. je danes vodilni slovenski proizvajalec inštalacijskih stikal in vtičnic lastne blagovne znamke. Svojim uporabnikom že 45 let zagotavlja sodobne rešitve stikal in vtičnic v bivalnih in delovnih interierjih s poudarkom na estetiki in udobju uporabe. Edinstven položaj na trgu dosegajo z zavzetostjo, z osebnim pristopom in s hitrim odzivom na potrebe trga. Iz leta v leto utrjujejo tržni delež na domačem trgu in krepijo delovanje na tujih trgih, svoje izdelke prodajajo v 25 držav EU področja in širše. So srednje veliko podjetje in zaposlujejo 140 sodelavcev. Zaradi vrednot, ki niso le napisane na papirju, so med sabo zelo povezani, kar ustvarja odlično delovno vzdušje in hitrejši razvoj. Radi si rečejo kar “TEMova družina”.

Specializacije

Pametna specializacija:

Elektro, Oprema in izdelki

Obstoječi trgi:

Ruska federacija, Bosna in Hercegovina, Hrvaška, Severna Makedonija, Nemčija, Slovaška, Avstrija, Bolgarija, Češka republika, Estonija, Grčija, Italija, Madžarska, Poljska, Romunija, Švedska, Srbija, Islandija

Želeni trgi:

Severna Evropa, Zahodna Evropa

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.