TEHNOCOM D.O.O.

TEHNOCOM D.O.O.

Rudolf Jazbec
PredstavnikRudolf Jazbec

O podjetju

Podjetje Tehnocom d.o.o. je družinsko podjetje na področju proizvodnje in prodaje struženih veznih elementov. Podjetje  vodi Jazbec Rudolf. V letih od ustanovitve obrtniške dejavnosti si je g. Jazbec s svojimi zvestimi strokovnimi sodelavci pridobil bogate izkušnje na področju prodaje veznih elementov ter orodja. Stkane ima številne poslovne vezi, tako da podjetje Tehnocom d.o.o. razpolaga z lastnostmi in sposobnostmi, ki so odločilne v podjetništvu. Danes spada podjetje Tehnocom d.o.o. med vodilna podjetja pri prodaji vijačnih elementov v Sloveniji. Namen podjetja je oskrba odjemalcev z vijačnim blagom na področju Slovenije in Avstrije. Podjetje tesno sodeluje z največjimi in najboljšimi evropskimi dobavitelji za orodje in vijačne elemente. Podjetje se lahko pohvali tudi z odličnim skladiščnim sistemom, ki omogoča boljši, hitrejši in ugodnejši način prevzema blaga.

Specializacije

Pametna specializacija:

Kovinski

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.