TEHNOCOM D.O.O.

TEHNOCOM D.O.O.

Rudolf Jazbec
PredstavnikRudolf Jazbec

O podjetju

Podjetje Tehnocom d.o.o. je družinsko podjetje na področju proizvodnje in prodaje struženih veznih elementov. Podjetje  vodi Jazbec Rudolf. V letih od ustanovitve obrtniške dejavnosti si je g. Jazbec s svojimi zvestimi strokovnimi sodelavci pridobil bogate izkušnje na področju prodaje veznih elementov ter orodja. Stkane ima številne poslovne vezi, tako da podjetje Tehnocom d.o.o. razpolaga z lastnostmi in sposobnostmi, ki so odločilne v podjetništvu. Danes spada podjetje Tehnocom d.o.o. med vodilna podjetja pri prodaji vijačnih elementov v Sloveniji. Namen podjetja je oskrba odjemalcev z vijačnim blagom na področju Slovenije in Avstrije. Podjetje tesno sodeluje z največjimi in najboljšimi evropskimi dobavitelji za orodje in vijačne elemente. Podjetje se lahko pohvali tudi z odličnim skladiščnim sistemom, ki omogoča boljši, hitrejši in ugodnejši način prevzema blaga.

Specializacije

Pametna specializacija:

Kovinski

Drugi odlični podjetniki SBC

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.