TAPRO TRGOVINA D.O.O.

TAPRO TRGOVINA D.O.O.

Anton Zidar
PredstavnikAnton Zidar

O podjetju

Tapro trgovina d.o.o. je podjetje, ki se z dolgoletno tradicijo in predanostjo ukvarja z veleprodajo in maloprodajo kakovostnih izdelkov za gradnjo in obnovo kopalnic številnih priznanih proizvajalcev. Širina prodajnega programa, razvejana trgovska mreža, strokovno in usposobljeno osebje ter poslovna odličnost oziroma prilagodljivost so razlogi, da so postali vodilni trgovec na področju inštalacijskega materiala in opreme v gradbeništvu. Prisotni so na domačem in tujem trgu z nabavo in prodajo blaga. Sodelujejo s preko 3000 poslovnimi partnerji doma in v tujini. Tapro trgovina d.o.o. zaposluje preko petdeset zaposlenih in še raste.

Specializacije

Pametna specializacija:

Gradnja, Oprema in izdelki

Obstoječi trgi:

Bosna in Hercegovina, Hrvaška, Nemčija, Avstrija, Italija

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.