STROKA PRODUKT d.o.o.

Opis podjetja

Skupina stroka.si, podjetje Stroka produkt d.o.o. , že več kot 25 let zagotavlja svojim naročnikom kakovostne, skrbno izbrane ter inovativne rešitve in storitve s področja informacijske tehnologije. Kot razvojno usmerjeno podjetje, ki razvija na najsodobnejših tehnologijah (mešana resničnost, strojno učenje, umetna inteligenca, IoT, blockchain), skrbijo za razvoj naročnikov ter jim svetujejo, kako stopiti na pot digitalne transformacije.
Več kot 60 strokovnjakov suvereno pokriva področja poslovnih, sistemskih, spletnih in mobilnih rešitev ter poslovne analitike. Znotraj inovativno razvojnega oddelka razvijajo rešitve prihodnosti, ki že danes spreminjajo način dela in poslovanja podjetij
So eden vodilnih ponudnikov Microsoftovih storitev v oblaku, kar potrjuje tudi globalno podjetje Microsoft, ki jim je leta 2013, 2017 in 2018 podelilo laskavi naziv Microsoftov partner leta za Slovenijo.
Že več kot 15 let so eden najpomembnejših partnerjev (premier partner) podjetja Datalab. Sodelujejo s svetovno priznanimi proizvajalci strojne in programske opreme, kot so: Microsoft, HP Inc., Datalab, Altaro, Stirlitz, nopCommerce, DotNetNuke.
Zadnja 3 leta so prejemniki bonitetne ocene odličnosti – AAA, od leta 2016 jim Gospodarska zbornica Slovenije podeljuje certifikat odličnosti – Excellent SME, katerega prejemniki so podjetja z odličnim in varnim poslovanjem.

Ime člana:

Sandi Markon

naslov:

Koroška cesta 61a, 2360 Radlje ob Dravi

telefon:

386 2 887 97 80

email:
spletna stran:

https://www.stroka.si/

Share