STROKA PRODUKT d.o.o.

STROKA PRODUKT d.o.o.

Sandi Markon
PredstavnikSandi Markon

O podjetju

Skupina stroka.si, podjetje Stroka produkt d.o.o. , že več kot 25 let zagotavlja svojim naročnikom kakovostne, skrbno izbrane ter inovativne rešitve in storitve s področja informacijske tehnologije. Kot razvojno usmerjeno podjetje, ki razvija na najsodobnejših tehnologijah (mešana resničnost, strojno učenje, umetna inteligenca, IoT, blockchain), skrbijo za razvoj naročnikov ter jim svetujejo, kako stopiti na pot digitalne transformacije. Več kot 60 strokovnjakov suvereno pokriva področja poslovnih, sistemskih, spletnih in mobilnih rešitev ter poslovne analitike. Znotraj inovativno razvojnega oddelka razvijajo rešitve prihodnosti, ki že danes spreminjajo način dela in poslovanja podjetij So eden vodilnih ponudnikov Microsoftovih storitev v oblaku, kar potrjuje tudi globalno podjetje Microsoft, ki jim je leta 2013, 2017 in 2018 podelilo laskavi naziv Microsoftov partner leta za Slovenijo. Že več kot 15 let so eden najpomembnejših partnerjev (premier partner) podjetja Datalab. Sodelujejo s svetovno priznanimi proizvajalci strojne in programske opreme, kot so: Microsoft, HP Inc., Datalab, Altaro, Stirlitz, nopCommerce, DotNetNuke. Zadnja 3 leta so prejemniki bonitetne ocene odličnosti – AAA, od leta 2016 jim Gospodarska zbornica Slovenije podeljuje certifikat odličnosti – Excellent SME, katerega prejemniki so podjetja z odličnim in varnim poslovanjem.

Specializacije

Pametna specializacija:

Napredne programske in informacijske rešitve

Obstoječi trgi:

Hrvaška, Nemčija, Avstrija, Latvija

Želeni trgi:

Finska

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.