STROKA PRODUKT d.o.o.

STROKA PRODUKT d.o.o.

Sandi Markon
PredstavnikSandi Markon

O podjetju

Podjetje že od leta 1993 zagotavlja svojim naročnikom kakovostne, skrbno izbrane ter inovativne rešitve in storitve s področja informacijske tehnologije.

Več kot 60 strokovnjakov suvereno pokriva področja poslovnih, sistemskih, spletnih in mobilnih rešitev ter poslovne analitike. Ponujajo storitve digitalnega tiska, predvsem tisk velikega in malega formata, ki ju nadgrajujejo z naprednimi tehnikami tiska (npr. UV tisk).

V podjetju v okviru oddelka za digitalni tisk deluje demonstracijski center za prikaz delovanja digitaliziranih delovnih procesov oziroma rešitev digitalne preobrazbe.

Specializacije

Pametna specializacija:

Napredne programske in informacijske rešitve

Obstoječi trgi:

Hrvaška, Nemčija, Avstrija, Latvija

Želeni trgi:

Finska

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.