Strip's d.o.o.

Strip's d.o.o.

Tomaž Smrkolj
PredstavnikTomaž Smrkolj

O podjetju

Strip‘s se osredotoča na raziskave, razvoj in proizvodnjo na področjih elektronike, mehatronike in LED tehnologije. Z bogatimi izkušnjami v industriji gospodinjskih in komercialnih aparatov, razsvetljave, inštalacijske tehnike,  avtomobilske industrije, medicine, e-mobilnosti, interneta stvari so inovativen in zanesljiv strateški partner.   

Odlikuje jih širok spekter tehničnega in inženirskega znanja ter proizvodnih zmogljivosti, kar Strip´s-u omogoča svobodo pri ustvarjanju izdelkov, storitev in rešitev, od idejnega koncepta do serijske proizvodnje in logistike.

 

Specializacije

Pametna specializacija:

Pametne tovarne, Zelena industrija, E-mobilnost

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.