STEKLO NEMEC d.o.o.

STEKLO NEMEC d.o.o.

Dean Nemec
PredstavnikDean Nemec

O podjetju

Je družinsko podjetje, ki se od leta 1976 ukvarja s steklarsko dejavnostjo, ki zajema splošno steklarstvo in steklarske izdelke kot so stenske obloge, notranja vrata in stene, nadstreški, ograje, tuš kabine in stopnice. Leta 1980 so njihovo ponudbo dopolnili z montažo in servisiranjem avtomatskih vrat. Njihova dejavnost se je z montažo vrat razširila in tako so leta 2008 postali generalni zastopnik in serviser enega vodilnih svetovnih proizvajalcev avtomatskih pogonov, podjetja FAAC, za Slovenijo. Ponudbo so dopolnili tudi s programom avtomatskih pogonov znamke Genius.

Specializacije

Obstoječi trgi:

Slovenija

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.