STARE TRANSPORT

STARE TRANSPORT

Boštjan Stare
PredstavnikBoštjan Stare

O podjetju

Družinsko podjetje Stare Transport iz Cerkelj na Gorenjskem se ukvarja s tovorom in transportom. Podjetje je specializirano za mednarodne in domače prevoze ter organizacijo izrednih prevozov. Družba večino transportnih in logističnih storitev izvaja na območju zahodne Evrope, največ prevozov izvajajo na relacijah po Nemčiji, Avstriji, Italiji in celotni Danski, blago prevažajo tudi v Nizozemsko, Belgijo in Luksemburg. Skupaj s poslovnimi partnerji pa pokrivajo še ostale države Evropske unije  in celotni teritorij bivše Jugoslavije. Poleg stalne širitve in nenehne rasti podjetja, pa so jim vodilo za nadaljnji razvoj zagotovo nadvse visoki standardi kakovosti njihovih storitev.

Specializacije

Pametna specializacija:

Logistika

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.