STAR PREVAJALSKE STORITVE D.O.O.

STAR PREVAJALSKE STORITVE D.O.O.

Elena Doren
PredstavnikElena Doren

O podjetju

Podjetje STAR PREVAJALSKE STORITVE d.o.o. zagotavlja jezikovne storitve in tehnološke rešitve s celovito podporo po meri posameznih strank. Te na enem mestu dobijo vse, kar potrebujejo pri korporativni komunikaciji in izdaji večjezikovne dokumentacije o izdelkih za vse svoje ciljne trge po svetu. Ekipa podjetja STAR ima več desetletij izkušenj v mednarodnem okolju in ji zaupajo vodilna globalna podjetja, ki za uspešno poslovanje v visokotehnoloških panogah potrebujejo zanesljivega poslovnega partnerja in visokokakovostne storitve.

Specializacije

Pametna specializacija:

Prevajalske storitve

Obstoječi trgi:

ZDA, Francija, Nemčija, Avstrija, Belgija, Brazilija, Češka republika, Italija, Španija, Švedska, Švica, Turčija, Velika Britanija, Irska

Želeni trgi:

Južna Amerika, Severna Afrika

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.