ŠPICA INTERNATIONAL D.O.O.

ŠPICA INTERNATIONAL D.O.O.

Tone Stanovnik
PredstavnikTone Stanovnik

O podjetju

Podjetje ŠPICA INTERNATIONAL d.o.o. je vodilni slovenski ponudnik opreme, sistemov in rešitev za logistiko in avtomatsko identifikacijo. Pionir na tem področju v osemdesetih, izkušen strokovnjak danes. Bogato znanje in široka baza instalacij. Razvoj lastnih rešitev je temelj, jedro in smer za naprej. Mobilne računalniške rešitve iz družine Frontman ter sistem za pristopno kontrolo in registracijo delovnega časa Time&Space. Družba ima hčerinska podjetja Špica Sustavi (Zagreb), Špica Sistemi (Skopje), Špica Centar (Beograd) in Špica Systems (Sarajevo).

Specializacije

Pametna specializacija:

Napredne programske in informacijske rešitve

Svetovne reference:

Accellos, Assa Abloy Hospitality, Axis, HID Global, Honeywell, OT Morpho, Vocollect, Zebra Technologies

Obstoječi trgi:

Albanija, Hrvaška, Severna Makedonija, Bolgarija, Črna gora, Katar, Kazahstan, Kosovo, Libanon, Madžarska, Romunija, Velika Britanija, ZAE, Srbija, Ukrajina, Savdska Arabija, Oman

Želeni trgi:

Rusija, Indija, Turčija

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.