ŠPAN D.O.O.

ŠPAN D.O.O.

Ludvik Špan
PredstavnikLudvik Špan

O podjetju

Podjetje Špan d.o.o. je podjetje s skoraj 40. letno tradicjo. Blagovna znamka Špan – center mobilnosti je po rezultatih neodvisne raziskave najbolj prepoznavna slovenska blagovna znamka iz področja vulkanizerstva. Danes podjetje na enem mestu ponuja bistveno več, kot samo to. Je vodilni regijski center iz področja mobilnosti, ki na enem mestu povezuje vse prodajno servisne storitve. Vključno s kolesarstvom, moto programom do bogatega programa prodaje in servisiranja vozil. Podjetje je zastopnik za Slovenijo za blagovne znamke Toyo tires, SYM, Askoll, Quadro, OZ, Aez, Dezent, Dotz, Fondriest, Torpado, BMC, Esperia group in številne druge priznane svetovne blagovne znamke iz področja mobilnosti. Razvijajo tudi lastne blagovne znamke iz področja mobilnosti. Znamka S-BIKES je danes ena najbolj prepoznavnih v Sloveniji na področju električnih koles. Podjetje je tudi nosilec franšize Point-S za Slovenijo.

Specializacije

Pametna specializacija:

Prodaja in servis vozil

Svetovne reference:

Mercedes-Benz, Volkswagen, Seat, Škoda

Obstoječi trgi:

Albanija, Bosna in Hercegovina, Francija, Hrvaška, Severna Makedonija, Nemčija, Slovaška, Črna gora, Italija, Kosovo, Nizozemska, Švedska, Srbija

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.