SODIMEX d.o.o.

SODIMEX d.o.o.

FRANC LUŠIN
PredstavnikFRANC LUŠIN

O podjetju

Podjetje SODIMEX d.o.o. je specializirano za izdelavi sedišč in ostalih pohištvenih elementov po naročilu in vseh zahtevah kupca. Podjetje je na dveh lokacijah. Proizvodnja v Dolenjih Otavah zaposluje 21 sodelavcev, ki izdelujejo zahtevne izdelke iz različnih materialov. Pisarniški prostori se nahajajo v Ljubljani na Bernekerjevi ulici 18. Z rastjo podjetja stremijo k ohranjanju okolja in uporabi obnovljivih virov surovin, kar potrjujejo s prejetjem certifikata FSC® s strani Bureau Veritas novembra 2011.

Specializacije

Pametna specializacija:

Lesni

Obstoječi trgi:

ZDA, Francija, Hrvaška, Severna Makedonija, Nemčija, Slovaška, Avstrija, Črna gora, Danska, Italija, Velika Britanija, Litva, Norveška, Kanada

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.