Ski&Sea d.o.o.

Ski&Sea d.o.o.

Tomaž Sorčan
PredstavnikTomaž Sorčan

O podjetju

Ski&Sea d.o.o. podjetje je distributer rekreacijskih vozil in plovil kanadskega koncerna BRP (Bombardier Recreational Products) za Slovenijo, Hrvaško, Bosno in Hercegovino, Srbijo, Severno Makedonijo, Črno Goro, Kosovo in Albanijo.

Njihov prodajni program vodilnih in prepoznavnih izdelkov proizvajalca BRP zajema vrhunske Ski-Doo in Lynx motorne sani, plovila Sea-Doo, Can-Am ATV štirikolesnike in SSV vozila ter trikolesnike Can-Am Spyder Roadster in Can-Am Ryker.

Poleg proizvodov BRP vključujejo v svoj prodajni program še proizvode SEABOB, Seascooter in električne deske LAMPUGA za popolno zabavo na vodi, kot tudi električna kolesa Greyp, JETLOADER prikolice za vodne skuterje in prikolice za ATV štirikolesnike.  

Podjetje se lahko pohvali s številnimi priznanji dobavitelja BRP in sicer že tretje leto zapored dosega najvišji status PLATINUM distributor, bonitetno oceno podjetja AAA Platinasta bonitetna odličnost, po izboru časnika Finance zaseda 16. mesto med srednje velikimi podjetji v Sloveniji, direktorica Ksenija Sorčan je bila podjetnica leta 2019 po izboru 500 podjetnic.

Specializacije

Pametna specializacija:

Prodaja in servis vozil in plovil

Svetovne reference:

BRP (Bombardier Recreational Products), SeaBob, Seascooter, Lampuga, Greyp

Obstoječi trgi:

Albanija, Bosna in Hercegovina, Hrvaška, Severna Makedonija, Črna gora, Kosovo, Srbija

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.