Ski&Sea d.o.o.

Ski&Sea d.o.o.

Tomaž Sorčan
PredstavnikTomaž Sorčan

O podjetju

Podjetje Ski&Sea d.o.o. je generalni uvoznik in serviser kanadskega podjetja BRP (Bombardier Recreational Products) rekreacijskih vozil – motorne sani Ski-Doo in Lynx, štirikolesnikov ATV CanAm ter vozil BRP CanAm SSV, vozil Canam Spyder in Canam Ryker, vodnih skuterjev SeaDoo in Evinrude izvenkrmnih motorjev in njihovih rezervnih delov ter dodatne opreme za Slovenijo, Hrvaško, Bosno in Hercegovino, Srbijo, Makedonijo, Črno Goro, Kosovo in Albanijo. Podjetje Ski&Sea se je po izboru časnika Finance v letu 2019 uvrstilo na 40. mesto med srednje velikimi podjetji v Sloveniji, prejeli so AAA bonitetno oceno zlate odličnosti, bili nominirani v izboru Gazela za najboljše hitro rastoče podjetje v Savinjsko Zasavski regiji, direktorica Ksenija Povše je postala podjetnica leta 2019 v izboru 500 Podjetnic ter od dobavitelja BRP prejeli priznanje najvišjega nivoja – PLATINUM distributer 2019.

Specializacije

Pametna specializacija:

Prodaja in servis vozil, Zabavna industrija

Svetovne reference:

Bombadijer, Cadilac, Hummer

Obstoječi trgi:

Albanija, Hrvaška, Makedonija, Nemčija, Slovaška, Avstrija, Bolgarija, Ciper, Črna gora, Grčija, Kosovo, Madžarska, Poljska, Romunija, Turčija, Srbija

Drugi odlični podjetniki SBC

Pokaži vse SBC člane

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.